Phone: +40758380815 +40746680160. Email: visanplastconstuct@gmail.com

Tâmplărie Aluminiu

Ferestre și uși din aluminiu

Tâmplăria din aluminiu este cea mai bună alternativă pentru construcțiile deosebite, oferind un grad mare de rezistență mecanică. Vopsirea acestei tâmplării se face în câmp electrostatic și se poate executa într-o mare varietate de culori. Sunt folosite diferite serii de profile, de la cele fără barieră termică la cele cu grad ridicat de izolare termică. Îmbinarea mecanică a aluminiului se face prin sertizare și nu prin îmbinarea mecanică cu șurubm ceea ce conferă o duratăde viață mult mai mare. Ferestrele și ușile din tâmplărie de aluminiu sunt recomandate pentru sedii de firmă, instituții, magazine cu trafic mare sau școli.

Pereți Cortină

Pereții cortină reprezintă elementul central în proiectarea și execuția învelișurilor de clădiri. VISAN PLAST CONSTRUCT oferă o diversitate a sistemului cu care se pot executa până și cele mai inovative concepte din punct de vedere arhitectonic: de la pereți cortină din șiruri orizontale de ferestre cu o optică perfectă până la pereții cortină high-tech sinergetice trecând prin pereți cortină structurali. Cu programul cuprinzător de sisteme de profile se pot executa cei mai variați pereți de cortină din punct de vedere conceptual. Avantajele alegerii VISAN PLAST CONSTRUCT în efectuarea acestor tip de lucrări:  Sistemul complet de profil din aluminiu și oțel;  Toate tipurile de pereți cortină, inclusiv pereți cortină dubli;  Ochiuri mobile cu toate tipurile de deschidere;  Tehnologie de control pentru pereți cortină inovatoare;  Construcție disponibilă conform tuturor claselor de rezistență.

Panouri compozit

Panourile compozit sunt preferate în mediile cu condiții dificile, precum zonele rezidențiale și industriale, unde poluarea este intensă, întreținerea și curățarea acestor suprafețe fiind facilă. Având și avantajul unei game mari de nuanțe în care poate fi fabricat, panoul de tip compozit este utilizat pe scara largă la placările interioare și exterioare. Montarea planourilor se face rapid, acestea aplicându-se direct pe structura metalică, se întrețin ușor și nu se impregnează în timp cu impurități, culoarea râmânând practic neschimbată în timp. Panelul compozit este realizat din două straturi exterioare de aluminiu cu grosime standard de 0,5mm unite printr-un miez de polietilenă de înaltă densitate. Grosimea sandwhich-ului rezultat poate fi de 3, 4 sau 6mm, în funcție de necesitățile specifice. Efectul de sandwhich asigură amortizarea vibrațiilor și nedeformarea lor. De obicei, panourile compozit sunt utilizate în construcțiile precum: clădiri de birouri, malluri, bănci, hoteluri, stadioane, pavilioane expoziționale, clădiri industriale, supermarket-uri, terminale pentru pasageri, puncte de taxare pe autostrăzi, stații de benzină, tuneluri, etc.

Fațade din Aluminiu

Pereții cortină pot fi combinați cu placări de fațadă din materiale compozite pe suport din aluminiu de tip bond, ceramică sau alte materiale (grilaje estetice sau sisteme de umbrire fixe sau mobile). Punem la dispoziție diverse tipuri de finisaje pentru un design modern, aparte. Sistemul cu care acestea au fost proiectate și construite asigură fiabilitatea în proiectare și costuri mult mai reduse față de soluțiile de modernizare convenționale. Sistemele de fațadă din aluminiu sunt folosite de clădiri din mai multe motive, inclusiv controlul temperaturii și a ventilației. Sistemele moderne de fațadă trebuie să includă funcționalitatea, durabilitatea, estetica și conservarea energiei. Fațadele sunt reciproc compatibile cu obiectivul general de îmbunătățire a mediului pentru cei care trăiesc și lucrează în cadrul structurii. Rezultatul este o clădire inovatoare, practică, funcțională și plăcută din punct de vedere estetic.

Uși glisante din PVC și Aluminiu

VISAN PLAST CONSTRUCT vă pune la dispoziție sisteme de uși glisante și din Aluminiu, cuprinzând soluții ideale pentru spațiile ce necesită deschideri de mari dimensiuni. Sistemele glisante sunt caracterizate de diversitate crescută, fiind disponibile în variante cu deschidere în plan paralel, cu ridicare, culisant-batante sau cu deschidere armonică. Sistemele culisant batante combină avantajele unei deschideri clasice cu cele ale unui sistem culisant. Acestea permit o ventilație eficientă, salvând în același timp spațiu. Sistemele culisante cu deschidere în plan paralel sunt foarte practice pentru încăperile cu trafic intens sau care necesită spațiu mare de intrare, fiind caracterizate prin ușurință în manevrare și rezistență la uzură. Sistemele culisante cu ridicare au avantajul faputlui că pot crea o suprafață vitrată mare, fără elemente de susținere care să obtureze lumină naturală. Sisteme culisante cu deschidere armonică permit crearea unui spațiu cu o suprafață vitrată mare, fiind posibilă deschiderea întregii suprafețe. Caracteristici:  Grosimea vitrajelor ce intră în echiparea ușilor este de 24 mm;  Adâncimea de montaj este de 65 mm și 80 mm pentru toc cu două șine și 106 mm pentru tocurile cu 3 șine;  Grosimea peretelui exterior al profilelor este de 1,5 mm;  Ușile pot fi construite cu 2, 3, 4 sau 6 cercevele mobile și posibilitate de galandaj pe 1 sau 2 șine.