Phone: +40758380815 +40746680160. Email: visanplastconstuct@gmail.com

Accesorii

Șprosuri

Descriere produs Aspectul unei ferestre poate fi influențat și de șprosurile folosite: în funcție de stilul construcției sau pentru a da fațadei un aspect atrăgător, cu totul nou. Și în acest caz trebuie respectate câteva reguli în ceea ce privește repartizarea suprafeței ferestrelor pentru a obține un efect general armonios. Este important să alegi un format de șpros uzual pentru toate ferestrele și ușile. Forma șprosurilor poate influența negativ sau pozitiv estetica întregii ferestre: repartizarea pe verticală conferă ferestrelor înălțime, suplețe și lejeritate, în timp ce repartizarea pe orizontală accentuează lățimea.

Sisteme de ventilație

Descriere produs Elimină eficient umiditatea și se previne apariția de noi pete de mucegai Ventilație sigură a locuinței prin schimbul de aer controlat Două module de ventilație, fiecare de 125 mm lățime Nu apare fenomenul neplăcut de curent la interior

Placări de aluminiu

Descriere produs Cu ferestrele din profiluri VEKA este foarte ușor să dai culoare vieții, deoarece acestea oferă o paletă aproape nelimitată de opțiuni: de la profilurile albe și până la profilurile foliate în peste 50 de culori sau imitații de lemn, fie pe ambele fețe, fie doar la exterior sau doar la interior. Mai mult decât atât, marea majoritate a sistemelor VEKA permit placarea cu aluminiu la exteriorul profilului. Acesta permite vopsirea electrostatică și, astfel, lărgește gama de posibilități de personalizare a ferestrei cu orice culoare RAL dorită.